Gentle Pro Series

De Gentle Pro Series bestaat uit GentleYag Pro®, GentleLase Pro®, GentleMax Pro® en GentleMax Pro Plus®

GentleMax Pro Plus is de allernieuwste uitvoering van de Gentle Pro Series. De GentleLase Pro-U, GentleYag Pro-U & Gentle Max Pro zien er hetzelfde uit maar de werking ervan verschilt. Wat zijn de verschillen tussen de lasersystemen? We leggen het graag aan u uit.

GentleLase Pro-U

De GentleLase Pro-U is een Alexandriet laser welke werkt met een golflengte van 755nm. Deze golflengte wordt uitstekend geabsorbeerd door het pigment van de huid en de haren, maar heeft ook nog een minimale absorptie in het bloed. De sterke absorptie in pigment maakt dat deze laser zeer geschikt is voor het verwijderen van haar bij de lichtere huidtypes tot maximaal huidtype IV. Donkerdere huidtypes kunnen beter onthaard worden met de GentleYAG Pro-U. En deze laser kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van ouderdomsvlekken bij lichte huidtypes.

Om uw huid- en haartype te kunnen bepalen kunt u contact opnemen met een Specialist bij u in de buurt.

GentleYAG Pro-U

De GentleYAG is een Nd:YAG laser welke werkt met een golflengte van 1064nm. Deze golflengte wordt geabsorbeerd door zowel pigment, bloed als water. Afhankelijk van het doel kan de laser hiervoor ingezet worden. Deze laser is zeer geschikt voor het verwijderen van haar bij donkere huidtypes.

Om uw huid- en haartype te kunnen bepalen kunt u contact opnemen met een Specialist bij u in de buurt.

GentleMax Pro

De GentleMax Pro is een combinatie van de GentleLase Pro-U en de GentleYAG Pro-U en beschikt dus over beide golflengtes 755nm en 1064nm, wat de laser breed inzetbaar maakt.

Om te uw huid- en haartype te kunnen bepalen kunt u contact opnemen met een Specialist bij u in de buurt.

GentleMax Pro Plus 

De GentleMax Pro Plus heeft alle mogelijkheden die de GentleMax Pro ook heeft en nog meer. Die nieuwste systeem heeft een grotere spotgrootte van 26 mm, kortere pulseduur van 2ms, 38% meer energie, hogere repetitiesnelheid.

Voordelen van de Gentle Pro Series

Koeling

De Gentle Pro Series werkt met DCD koeling. Deze koeling zorgt voor comfort tijdens de behandeling en beschermt de bovenste laag (epidermis) van de huid. De kans op verbranding wordt daardoor minimaal. Door de koeling kan de huidreactie minder hevig zijn. 

Huid- & Haartypes

De Gentle Pro Series zijn geschikt voor alle haar- en huidtypes. Door de verschillende spotgroottes in te zetten is het mogelijk om zelfs de kleinste & moeilijkste gebieden effectief te behandelen. Haren, pigment of vaten kunnen gericht behandeld worden, waardoor de omliggende huid niet wordt aangetast. Er zijn ongeveer 6-8 effectieve behandelingen nodig. Door het optimaal verhitten van de haarfollikel en daarmee ook de voedingsbodem van de haarfollikel maakt het mogelijk dat ook op de lange termijn er een haarreductie is van 90-95%.

Snelle & effectieve behandeling

Bij de Gentle Pro Series systemen hoeft de behandelend specialist geen gel te gebruiken, waardoor behandelingen snel en hygiënisch kunnen worden uitgevoerd. Door de snelle werking van de systemen duurt een behandeling relatief kort. Tevens wordt er voor een behandeling altijd automatisch een interne controle gedaan. Dit maakt de behandelingen met de Gentle Pro Series veilig en effectief.