Ontharingsbehandeling met de Gentle Pro Series

Krijg een gladde en mooie huid met de Gentle Pro Series systemen! De systemen richten zich op de haarfollikel met laserenergie, vernietigt deze tot aan de wortel, terwijl het de omliggende huid beschermt. Gebruik van het gepatenteerde Dynamic Cooling Device™ zorgt voor effectieve, comfortabele en snelle behandelingen die vrijwel geschikt zijn voor alle huid- en haartypes.

Onder Voorbereiding staat beschreven hoe u zich kunt voorbereiden op een behandeling. Na het intake gesprek met de behandelend specialist kan er gestart worden met de behandeling. De behandelend specialist zal allereerst het te behandelen gebied controleren en kan indien mogelijk het gebied aftekenen. De GentleLase Pro-U, Gentle Yag Pro-U of GentleMax Pro wordt ingesteld op het juiste huid- en haartype.

Door een aantal laserpulsen te zetten kijkt de behandelend specialist of de instellingen voldoende zijn om de behandeling volledig uit te kunnen voeren. Belangrijk om te weten, te voelen en waar te nemen is roodheid, zwelling en irritatie en daarbij een lichte tik of prik in de huid te voelen. De mate hiervan kan per patiënt verschillen, afhankelijk van het huid- en haartype. Na de behandeling kan de huid gevoelig zijn wat een paar uur tot een paar dagen kan aanhouden. Meer informatie is ook te lezen op Nabehandeling & Nazorg.

De resultaten

Voor

Bron: Courtesy of Dr. Marcelle C. Kutun, CME, CLS, CLP

Na

Voor

Bron: niet bekend

Na

Voor

Bron: Olga Zerpa, MD

Na

Voor

Bron: Kathleen P. Hutton, MD

Na